Kundens sikkerhed og sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Så vi gør vores bedste for at sikre, at alle vores kunder ikke kommer i nogen form for problemer efter at have bestilt hos os. Vi forstår, at psykedeliske stoffer ikke er helt lovlige i mange lande, derfor pakker vi altid 100 % diskret for at sikre, at dine ordrer når frem til din destination uden problemer.

For det første kræves INGEN UNDERSKRIFT for NOGEN levering. Kundesikkerhed er meget vigtig.

Vi tilbyder mellemstatslig og verdensomspændende forsendelse, som er meget diskret, sikker og sikker, og vi giver vores kunder 100% garanti for, at din ordre vil klare dit lands told uden problemer.

Dobbelt vakuumforsegling og stealth-pakke på alle ordrer, så det ikke kan detekteres duft af hunde (hunde) eller elektroniske sniffere,

Prioriteret forsendelse med lokal logistik, EMS, USPS, UPS, FedEx & TNT, signeret til 1. klasses levering. Fuldt sporbar. Ingen underskrift krævet ved afhentning.

Leveringstid
Alle vores ordrer vil blive afsendt inden for højst 24 timer efter betaling er modtaget;
Når pakken er afsendt, giver vi dig sporingsnummeret for at spore pakkebevægelser;
Alle pakker er diskrete og sikre.(Jiffy poser & æsker eller konvolutter)
Forsendelsesgebyr.
Standard forsendelse er £20 på alle ordrer.
Næste dag leveringsservice tilgængelig mod ekstra gebyr.
For USA landsdækkende leverer vi gennem alle 50 stater. Alle nationale ordrer skulle ankomme inden for 48 timer fra vores erfaring.
Ordrer inden for Canada, Europa, Storbritannien og UAE leveres normalt inden for 3 til 4 hverdage.
Alle pakker afsendes i sikker, diskret og umærket emballage.
Bemærk venligst, at i henhold til vores vilkår og betingelser er det dit ansvar at kende dine lokale love og toldregler, men i 99 % af tilfældene er der absolut ingen leveringsproblemer for ordrer.
Vi sender en tabt pakke igen.
Kontakt os venligst, hvis din vare ikke er blevet leveret inden for 5 arbejdsdage inden for USA, eller 7 arbejdsdage for resten af verden, og vi vil se på det. Inkluder venligst dit ordre-id og sporingsnummer i din besked til os.
Returnering og erstatninger
I det usandsynlige tilfælde, at du modtager det forkerte produkt eller leverancen ikke lever op til dine forventninger, skal du blot give os besked, så vi kan arrangere en ombytning. Dette vil blive behandlet, så snart vi har modtaget og kontrolleret det forkerte produkt. På grund af forretningens karakter, når din ordre har forladt vores facilitet, vil du ikke kvalificere dig til nogen refusion eller returnering, så husk på, at alt salg er ENDELIG. Du har fra købstidspunktet til afsendelsestidspunktet til at annullere eller ændre din ordre. Et tillæg på 10 % vil gælde for enhver aflysning.
Internationale transaktioner
Når du foretager et køb på vores side, kan transaktionen være international. Da nogle kredit- og betalingskort kun er konfigureret til hjemmebrug, kan dette resultere i, at betalingen afvises eller tilbageføres. For at rette op på dette problem har vi ændret en masse betalingsmuligheder.